byk

Ivan Král
(1996): Mňága - Happy End

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
2.2.2020 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
skladatel, zpěvák, baskytarista, klávesák
Ivan Král - Film: Mňága - Happy End
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Král - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Král - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Král - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mňága - Happy End":
(*1954) Roman Skamene

(*1941) Boris Hybner

(*1941) Oldřich Vlach

(*1960) Marek Vašut

(*1953) Zdeněk Troška

(*1967) Petr Zelenka (scénárista)

(*1967) Petr Zelenka (režisér)

(*1967) Petr Zelenka

(*1959) Marek Brodský

(*1968) Petr Rajchert

(*1970) Michal Malátný

(*1957) Hana Křížková

(*1949) Karel Zich

(*1968) Olga Dabrowská

(*1964) Petr Fiala

(*1967) Christopher Clarke

(*1955) Martin Schulz

(*1952) Čestmír Kopecký (producent)



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
21°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
4°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
6°30’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
3°31’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
27°49’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Lev
16°19’
Ryby
19°25’
UranUran:
Blíženci
24°14’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Váhy
10°36’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Lev
12°37’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°48’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°11’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Štír
21°34’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »