byk

Ivan Král
(1996): Mňága - Happy End

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
2.2.2020 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
skladatel, zpěvák, baskytarista, klávesák
Ivan Král - Film: Mňága - Happy End
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Král - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Král - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Král - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mňága - Happy End":
(*1954) Roman Skamene

(*1941) Boris Hybner

(*1941) Oldřich Vlach

(*1960) Marek Vašut

(*1953) Zdeněk Troška

(*1967) Petr Zelenka (scénárista)

(*1967) Petr Zelenka (režisér)

(*1967) Petr Zelenka

(*1959) Marek Brodský

(*1968) Petr Rajchert

(*1970) Michal Malátný

(*1957) Hana Křížková

(*1949) Karel Zich

(*1968) Olga Dabrowská

(*1964) Petr Fiala

(*1967) Christopher Clarke

(*1955) Martin Schulz

(*1952) Čestmír Kopecký (producent)



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
21°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
4°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
6°30’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
3°31’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
27°49’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Lev
16°19’
Ryby
19°25’
UranUran:
Blíženci
24°14’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Váhy
10°36’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Lev
12°37’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°48’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°11’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Štír
21°34’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alexandre Dumas mladší
(*1824 - 1895) scénárista, spisovatel

Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) první otevřeně homosexuální politik San Francisca

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) matematička a vynálezkyně strojového programování

Španělsko Isabela Parmská
(*1741 - 1763) dcera vévody z parmy

Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) dramatik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »