byk

Ivan Král
(1982): Bistro

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
2.2.2020 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
skladatel, zpěvák, baskytarista, klávesák
Ivan Král - Film: Bistro
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Král - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Král - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Král - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bistro":
(*1958) Kevin Bacon

(*1958) Steve Guttenberg

(*1956) Tim Daly

(*1952) Mickey Rourke

(*1957) Daniel Stern

(*1954) Ellen Barkin

(*1942) Barry Levinson (režisér)

(*1942) Barry Levinson (scénárista)

(*1957) Paul Reiser

(*1939) Mark Margolis

(*1944) Michael Tucker

(*1946) Ted Bafaloukos



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
21°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
4°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
6°30’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
3°31’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
27°49’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Lev
16°19’
Váhy
21°28’
UranUran:
Blíženci
24°14’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Váhy
10°36’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Lev
12°37’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°48’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°11’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Štír
21°34’
Býk
18°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »