byk

Ivan Král
(1974): Rockpalast

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
2.2.2020 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
skladatel, zpěvák, baskytarista, klávesák
Ivan Král - Film: Rockpalast
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Král - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Král - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Král - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rockpalast":
(*1947) Meat Loaf

(*1969) Marilyn Manson

(*1944) Roger Daltrey

(*1984) Avril Lavigne

(*1942) John Cale

(*1969) P. J. Harvey

(*1945) Pete Townshend

(*1946) Patti Smith

(*1959) Christian Wagner (režisér)



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
21°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
4°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
6°30’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
3°31’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
27°49’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Lev
16°19’
Rak
0°30’
UranUran:
Blíženci
24°14’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Váhy
10°36’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Lev
12°37’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°48’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°11’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Štír
21°34’
Beran
16°23’

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »