vahy

Jiří Němec
(2014): Olga

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
psycholog, filosof, překladatel, editor, publicista
Jiří Němec - Film: Olga
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Němec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Olga":
(*1937) Jack Nicholson

(*1932) Miloš Forman

(*1954) Miroslav Janek (režisér)

(*1954) Miroslav Janek (kameraman)

(*1936) Václav Havel

(*1933) Olga Havlová

(*1944) Ivan Martin Jirous

(*1943) Vratislav Brabenec

(*1956) Jim Čert



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
24°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
7°35’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
14°20’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°19’
Štír
20°24’
UranUran:
Beran
21°14’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Panna
9°21’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Rak
23°26’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
14°50’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Býk
18°44’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Býk
27°40’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »