vahy

Jiří Němec
(1968): Všichni dobří rodáci

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
psycholog, filosof, překladatel, editor, publicista
Jiří Němec - Film: Všichni dobří rodáci
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1968, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1968 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Němec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Všichni dobří rodáci":
(*1920) Václav Lohniský

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1926) Vladimír Ptáček

(*1937) Jiří Kodet

(*1936) Helena Růžičková

(*1938) Eva Blažková

(*1938) Věra Galatíková

(*1943) Jana Marková

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1935) Karel Augusta

(*1929) Vladimír Menšík

(*1914) Josef Hlinomaz

(*1927) Lubomír Kostelka

(*1926) Svatopluk Skládal

(*1921) Oldřich Velen

(*1923) Zdeněk Kutil

(*1918) Martin Růžek

(*1932) Waldemar Matuška

(*1924) Ilja Prachař

(*1925) Vojtěch Jasný (režisér)

(*1925) Vojtěch Jasný (scénárista)

(*1923) Ester Krumbachová

(*1940) Růžena Merunková

(*1927) Václav Babka

(*1946) Jiří Plachý ml.

(*1927) Milan Sandhaus

(*1912) Oldřich Vykypěl

(*1933) Oldřich Slavík

(*1930) Karel Vochoč

(*1937) Miroslav Částek

(*1941) Marie Málková

(*1931) Jiří Tomek

(*1929) Jaroslava Tichá

(*1929) Jaroslav Kučera (kameraman)

(*1930) Jindřich Bonaventura

(*1928) Bohuš Pastorek

(*1936) Jaroslava Vysloužilová

(*1944) Pavel Pavlovský

(*1925) Svatopluk Havelka (hudební skladatel)

(*1908) Jan Seidel (hudební skladatel)

(*1943) Drahomíra Hofmanová



Tranzitní horoskop (1968)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
24°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
7°35’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
14°20’
Panna
5°40’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°19’
Beran
6°07’
UranUran:
Beran
21°14’
Panna
29°12’
NeptunNeptun:
Panna
9°21’
Štír
25°39’
PlutoPluto:
Rak
23°26’
Panna
22°51’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
14°50’
Beran
23°58’
Černá LunaLilith:
Býk
18°44’
Býk
11°12’
CheirónCheirón:
Býk
27°40’
Ryby
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »