vahy

Jiří Němec
(1966): O slavnosti a hostech

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
psycholog, filosof, překladatel, editor, publicista
Jiří Němec - Film: O slavnosti a hostech
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1966, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1966 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Němec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "O slavnosti a hostech":
(*1927) Karel Mareš (hudební skladatel)

(*1927) Karel Mareš

(*1929) Ivan Vyskočil

(*1936) Jan Němec (režisér)

(*1936) Jan Němec (scénárista)

(*1931) Evald Schorm

(*1933) Zdena Salivarová-Škvorecká

(*1919) Zdeněk Mošnička

(*1939) Irena Pejšková

(*1948) Jana Nováková

(*1924) Josef Škvorecký

(*1934) Jan Klusák

(*1937) Jana Prachařová

(*1908) František A. Dvořák

(*1932) Pavel Bošek

(*1934) Dana Němcová

(*1940) Jiří Reichl

(*1939) Jaromír Šofr (kameraman)



Tranzitní horoskop (1966)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
24°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
7°35’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
14°20’
Blíženci
24°22’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°19’
Ryby
12°28’
UranUran:
Beran
21°14’
Panna
19°36’
NeptunNeptun:
Panna
9°21’
Štír
21°26’
PlutoPluto:
Rak
23°26’
Panna
18°26’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
14°50’
Blíženci
2°37’
Černá LunaLilith:
Býk
18°44’
Vodnář
19°53’
CheirónCheirón:
Býk
27°40’
Ryby
18°28’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »