vahy

Jiří Němec
(1977): Ať žijí duchové!

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
psycholog, filosof, překladatel, editor, publicista
Jiří Němec - Film: Ať žijí duchové!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Němec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ať žijí duchové!":
(*1968) Tomáš Holý

(*1920) Jiří Sovák

(*1936) Zdeněk Svěrák (scénárista)

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1923) Ladislav Šimek

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1933) Míla Myslíková

(*1967) Dana Vávrová

(*1963) Magda Reifová

(*1911) Blažena Slavíčková

(*1920) Věra Tichánková

(*1935) Jana Werichová

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1968) Tereza Brodská

(*1922) Karel Effa

(*1965) Petr Vacek

(*1918) Josef Bek

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1924) Oldřich Lipský (režisér)

(*1924) Oldřich Lipský (scénárista)

(*1931) Adolf Filip

(*1928) Jiří Bruder

(*1921) Jiřina Bílá

(*1934) Lubomír Bryg

(*1944) Jaroslav Vlk

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1930) Aťka Janoušková

(*1945) Jaroslav Uhlíř (hudební skladatel)

(*1939) Jiří Sládek

(*1936) Karel Vítek st.

(*1939) Ludvík Wolf

(*1941) Petr Jákl st.

(*1938) Jindřich Sejk

(*1939) Oldřich Semerák

(*1948) Stanislav Tůma

(*1951) Jaroslav Šanda

(*1963) Petr Starý

(*1963) Stanislava Coufalová

(*1963) Richard Hes

(*1957) Pavel Vaněk

(*1927) Radko Haken

(*1926) Jan Němeček (kameraman)

(*1932) Jiří Melíšek (scénárista)



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
24°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
7°35’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
16°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
14°20’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°19’
Lev
15°48’
UranUran:
Beran
21°14’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Panna
9°21’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Rak
23°26’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
14°50’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Býk
18°44’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Býk
27°40’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Clark Gable
(*1901) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Brandon Lee
(*1965) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Velká Británie Terry Jones
(*1942) herec, režisér, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Marie Majerová
(*1882) spisovatelka, novinářka

Rusko Boris Jelcin
(*1931) prezident ruské federace


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brent Spiner
(*1949) herec, zpěvák, představitel nadporučíka Data (androida) v seriálu Star Trek

Česká republika Věra Chytilová
(*1929) režisérka, pedagožka FAMU

Česká republika Laďka Něrgešová
(*1976) herečka, moderátorka

Kolumbie Shakira
(*1977) zpěvačka, tanečnice, textařka

Česká republika Ondřej Gregor
(*1983) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Buster Keaton
(*1895 - 1966) herec, komik, hvězda němého filmu, režisér

Německo Werner Heisenberg
(*1901 - 1976) německý atomový fyzik, tvůrce kvantové mechaniky

Česká republika Antonín Slavíček
(*1870 - 1910) český akademický malíř

Spojené státy Herbert Stothart
(*1885 - 1949) skladatel

Polsko Wislava Szymborska
(*1923 - 2012) básnířka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »