vodnar

Josef Klapuch
(1931): Ze soboty na neděli

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Zbyslavice u Ostravy
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Josef Klapuch - Film: Ze soboty na neděli
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1931, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1931 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Klapuch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ze soboty na neděli":
(*1905) Jiřina Šejbalová

(*1914) Aša Vašátková

(*1907) F. X. Mlejnek

(*1901) Gustav Machatý (režisér)

(*1901) Gustav Machatý (scénárista)

(*1901) Gustav Machatý (střihač)

(*1897) Leo Marten

(*1899) Ladislav Struna

(*1888) Josef Kobík

(*1903) Milada Matysová

(*1885) Karel Jičínský

(*1888) Václav Menger

(*1898) Václav Vích (kameraman)

(*1886) František Říha

(*1899) R. A. Dvorský

(*1902) Míla Svoboda

(*1913) Magda Maděrová

(*1882) František Sauer

(*1906) Jaroslav Ježek (hudební skladatel)

(*1900) Vítězslav Nezval (spisovatelská předloha)

(*1900) Vítězslav Nezval (scénárista)



Tranzitní horoskop (1931)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
20°51’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
5°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
13°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
19°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
4°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
27°07’
Rak
16°10’
SaturnSaturn:
Ryby
3°40’
Kozoroh
13°45’
UranUran:
Kozoroh
6°55’
Beran
11°29’
NeptunNeptun:
Rak
7°58’
Panna
5°37’
PlutoPluto:
Blíženci
20°48’
Rak
20°00’
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°59’
Beran
19°35’
Černá LunaLilith:
Býk
12°56’
Ryby
5°52’
CheirónCheirón:
Vodnář
8°08’
Býk
14°15’

Dnes se narodili
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Česká republika Světlana Nálepková
(*1960) herečka, zpěvačka

Spojené státy Lindsay Lohan
(*1986) herečka, zpěvačka, textařka, modelka

Česká republika Yvonne Přenosilová
(*1947) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Ota Pavel
(*1930) spisovatel, novinář a sportovní reportér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Marlon Brando
(*1924 - 2004) herec

Spojené státy Robert Mitchum
(*1917 - 1997) herec

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910 - 1999) herečka

Francie Erik Satie
(*1866 - 1925) hudební skladatel a klavírista

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909 - 2015) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »