vodnar

Josef Klapuch
(1937): Srdce na kolejích

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Zbyslavice u Ostravy
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Josef Klapuch - Film: Srdce na kolejích
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1937, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1937 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Klapuch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Srdce na kolejích":
(*1886) František Kovářík

(*1910) Raoul Schránil

(*1905) Jiřina Šejbalová

(*1890) Hermína Vojtová

(*1878) Jan Černý

(*1888) Jaroslav Vojta

(*1905) Jiří Dohnal

(*1895) Theodor Pištěk

(*1901) Jaroslav Marvan

(*1913) František Sádek

(*1893) Jan Sviták (režisér)

(*1899) Čeněk Šlégl

(*1899) Otomar Korbelář

(*1895) Jan W. Speerger

(*1912) Jiří Vondrovič

(*1915) Nancy Rubens

(*1871) Filip Balek-Brodský

(*1894) Emil Dlesk

(*1887) František Beranský

(*1881) Ferry Seidl

(*1876) Vladimír Smíchovský

(*1896) Frank Rose-Růžička

(*1894) Karel Němec

(*1888) Václav Mlčkovský

(*1888) Václav Menger

(*1901) Jaroslav Tryzna

(*1883) Fráňa Vajner

(*1871) Karel Veverka

(*1888) Ferdinand Jarkovský

(*1907) Emanuel Kovařík

(*1889) Julius Baťha

(*1908) Gill Sedláčková

(*1907) Julius Vegricht (kameraman)

(*1885) Josef Dobeš (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1937)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
20°51’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
5°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
13°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
19°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
4°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
27°07’
Kozoroh
6°52’
SaturnSaturn:
Ryby
3°40’
Ryby
17°23’
UranUran:
Kozoroh
6°55’
Býk
5°41’
NeptunNeptun:
Rak
7°58’
Panna
18°55’
PlutoPluto:
Blíženci
20°48’
Rak
28°00’
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°59’
Střelec
23°30’
Černá LunaLilith:
Býk
12°56’
Štír
10°04’
CheirónCheirón:
Vodnář
8°08’
Blíženci
19°22’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »