lev

Milan Jariš
(1967): Jak se krade milión

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Milan Jariš - Film: Jak se krade milión
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1967, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1967 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Milan Jariš - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Milan Jariš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jak se krade milión":
(*1920) Rudolf Hrušínský

(*1927) Karel Mareš (hudební skladatel)

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1922) Josef Větrovec

(*1936) Helena Růžičková

(*1924) Slávka Budínová

(*1942) Marta Kubišová

(*1935) Libuše Švormová

(*1946) Jitka Zelenohorská

(*1923) Čestmír Řanda st.

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1939) Josef Laufer

(*1926) Svatopluk Skládal

(*1921) Oldřich Velen

(*1921) Jindřich Narenta

(*1940) Ladislav Křiváček

(*1924) Jaroslav Balík (režisér)

(*1924) Jaroslav Balík (scénárista)

(*1929) Ivo Niederle

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1932) Viktor Maurer

(*1920) Gustav Heverle

(*1913) Vladimír Huber

(*1887) Jiří Steimar

(*1943) Jan Kotva

(*1930) Josef Hanuš (kameraman)

(*1919) František Miška

(*1922) Vladimír Navrátil

(*1917) Vladimír Linka

(*1932) Jiří Růžička st.

(*1926) Václav Bouška

(*1940) Marta Richterová

(*1941) Gina Hašler

(*1938) Ivo Vrzal-Wiegand

(*1923) Jan Diviš

(*1942) Petr Janda

(*1931) Josef Koníček



Tranzitní horoskop (1967)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
25°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
24°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
8°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
15°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
13°47’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°24’
Lev
1°51’
SaturnSaturn:
Blíženci
16°35’
Ryby
24°02’
UranUran:
Vodnář
4°45’
Panna
24°25’
NeptunNeptun:
Rak
26°51’
Štír
23°32’
PlutoPluto:
Rak
0°48’
Panna
20°37’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
25°31’
Býk
13°17’
Černá LunaLilith:
Ryby
19°02’
Beran
0°43’
CheirónCheirón:
Ryby
13°33’
Ryby
22°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »