lev

Milan Jariš
(1968): Spřízněni volbou

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Milan Jariš - Film: Spřízněni volbou
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1968, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1968 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Milan Jariš - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Milan Jariš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Spřízněni volbou":
(*1941) Iva Janžurová

(*1942) Marta Kubišová

(*1940) Karel Vachek (režisér)

(*1940) Karel Vachek

(*1895) Ludvík Svoboda

(*1928) Pavel Kohout

(*1913) Gustáv Husák

(*1921) Alexander Dubček

(*1929) Jan Procházka



Tranzitní horoskop (1968)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
25°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
24°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
8°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
15°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
13°47’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°24’
Panna
5°40’
SaturnSaturn:
Blíženci
16°35’
Beran
6°07’
UranUran:
Vodnář
4°45’
Panna
29°12’
NeptunNeptun:
Rak
26°51’
Štír
25°39’
PlutoPluto:
Rak
0°48’
Panna
22°51’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
25°31’
Beran
23°58’
Černá LunaLilith:
Ryby
19°02’
Býk
11°12’
CheirónCheirón:
Ryby
13°33’
Ryby
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »