lev

Milan Jariš
(1956): Neporažení

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Milan Jariš - Film: Neporažení
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1956, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1956 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Milan Jariš - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Milan Jariš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Neporažení":
(*1920) Jiří Sovák

(*1926) Jana Dítětová

(*1901) Marie Ježková

(*1890) Jarmila Kurandová

(*1930) Josef Vinklář

(*1921) Ivo Gübel

(*1924) Miloš Vavruška

(*1918) Martin Růžek

(*1921) Jindřich Narenta

(*1924) Ladislav Chudík

(*1924) Vladimír Salač

(*1922) Jiří Sequens st. (režisér)

(*1912) Rudolf Deyl ml.

(*1926) Martin Ťapák

(*1906) Miloš Nedbal

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1924) Vladimír Krška

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1908) Josef Šidlichovský

(*1920) Gustav Heverle

(*1914) Jiří Suk

(*1904) František Marek

(*1903) František Vnouček

(*1916) Jaromír Spal

(*1912) Karel Pavlík

(*1928) Naděžda Gajerová

(*1924) Karel Hovorka st.

(*1918) Rudolf Milič (kameraman)

(*1928) Miloš Vacek (hudební skladatel)

(*1924) Ján Chaloupek (střihač)



Tranzitní horoskop (1956)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
25°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
24°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
8°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
15°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
13°47’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°24’
Panna
1°10’
SaturnSaturn:
Blíženci
16°35’
Štír
28°56’
UranUran:
Vodnář
4°45’
Lev
1°07’
NeptunNeptun:
Rak
26°51’
Štír
0°09’
PlutoPluto:
Rak
0°48’
Lev
28°22’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
25°31’
Střelec
16°04’
Černá LunaLilith:
Ryby
19°02’
Kozoroh
2°55’
CheirónCheirón:
Ryby
13°33’
Vodnář
3°52’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »