lev

Milan Jariš
(1960): Přežil jsem svou smrt

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Milan Jariš - Film: Přežil jsem svou smrt
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1960, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1960 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Milan Jariš - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Milan Jariš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Přežil jsem svou smrt":
(*1920) Václav Lohniský

(*1923) Jiří Lír

(*1920) Jiří Sovák

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1937) Eugen Jegorov

(*1931) Hana Hegerová

(*1929) Vladimír Menšík

(*1922) Vítězslav Černý

(*1923) Zdeněk Kutil

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1921) Jindřich Narenta

(*1931) Oto Ševčík

(*1929) Jiří Hanibal

(*1925) Vojtěch Jasný (režisér)

(*1926) Martin Ťapák

(*1922) František Peterka

(*1909) Miroslav Homola

(*1927) Václav Babka

(*1907) Karel Jelínek

(*1903) Jarka Pižla

(*1918) Zlatomír Vacek

(*1919) František Miška

(*1907) Ladislav Gzela

(*1921) Josef Koza

(*1921) Rudolf Asmus

(*1929) Jaroslav Kučera (kameraman)

(*1926) Georgis Skalenakis

(*1914) Ervín Zolar

(*1930) Hans-Joachim Hegewald

(*1922) Fred Delmare

(*1928) Wojciech Siemion

(*1909) František Pálka

(*1902) Jan Šelle

(*1925) Svatopluk Havelka (hudební skladatel)

(*1924) Ján Chaloupek (střihač)



Tranzitní horoskop (1960)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
25°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
24°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
8°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
15°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
13°47’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°24’
Střelec
18°50’
SaturnSaturn:
Blíženci
16°35’
Kozoroh
9°30’
UranUran:
Vodnář
4°45’
Lev
20°31’
NeptunNeptun:
Rak
26°51’
Štír
8°42’
PlutoPluto:
Rak
0°48’
Panna
6°01’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
25°31’
Panna
28°41’
Černá LunaLilith:
Ryby
19°02’
Blíženci
15°41’
CheirónCheirón:
Ryby
13°33’
Vodnář
24°26’

Dnes se narodili
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Česká republika Světlana Nálepková
(*1960) herečka, zpěvačka

Spojené státy Lindsay Lohan
(*1986) herečka, zpěvačka, textařka, modelka

Česká republika Yvonne Přenosilová
(*1947) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Ota Pavel
(*1930) spisovatel, novinář a sportovní reportér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Marlon Brando
(*1924 - 2004) herec

Spojené státy Robert Mitchum
(*1917 - 1997) herec

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910 - 1999) herečka

Francie Erik Satie
(*1866 - 1925) hudební skladatel a klavírista

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909 - 2015) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »