rak

Nora Stallich
(1944): Sobota

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Nora Stallich - Film: Sobota
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1944, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1944 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nora Stallich - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sobota":
(*1931) Jiří Suchý

(*1886) Růžena Šlemrová

(*1912) Jiřina Štěpničková

(*1914) Hana Vítová

(*1907) Ladislav Boháč

(*1899) Oldřich Nový

(*1898) Václav Wasserman (režisér)

(*1894) Bedřich Veverka

(*1910) Adina Mandlová

(*1916) František Hanus

(*1901) Jindřich Láznička

(*1895) Jan W. Speerger

(*1884) Karel Dostal

(*1906) Marie Kopecká (střihačka)

(*1889) Jan Fifka

(*1886) Miloš Šubrt

(*1907) Ela Šárková

(*1922) Pavla Vrbenská

(*1920) Jiřina Salačová

(*1909) Josef Stelibský (hudební skladatel)

(*1908) Ferdinand Pečenka (kameraman)

(*1912) Jiří Traxler (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1944)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
15°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
6°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
2°37’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
10°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
12°04’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
6°32’
Lev
26°30’
SaturnSaturn:
Býk
5°05’
Blíženci
21°49’
UranUran:
Kozoroh
23°34’
Blíženci
5°33’
NeptunNeptun:
Rak
18°54’
Váhy
4°14’
PlutoPluto:
Blíženci
26°51’
Lev
8°11’
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°47’
Lev
8°09’
Černá LunaLilith:
Štír
12°16’
Lev
24°38’
CheirónCheirón:
Ryby
2°14’
Panna
15°48’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »