stir

Olga Orlova
(2004): Slova i muzyka

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Moskva
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Olga Orlova - Film: Slova i muzyka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Olga Orlova - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Slova i muzyka":
(*1974) Marat Bašarov

(*1958) Sergej Gazarov

(*1958) Alexej Guskov

(*1952) Ivan Solovov (režisér)



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
21°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
21°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
5°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
6°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
5°28’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Lev
29°49’
Rak
9°42’
UranUran:
Štír
12°39’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Střelec
14°57’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Váhy
15°28’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
13°07’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Blíženci
22°41’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Býk
2°36’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Tim Curry
(*1946) herec

Velká Británie Dudley Moore
(*1935) herec

Spojené státy Ashley Judd
(*1968) herečka

Česká republika Lubomír Lipský st.
(*1923) herec, komik

Spojené státy James Franco
(*1978) herec, scénárista, režisér, model


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Albert Einstein
(*1879 - 1955) vědec, fyzik

Japonsko Isoroku Jamamoto
(*1884 - 1943) velitel japonského námořnictva

Slovensko Jozef Tiso
(*1887 - 1947) prezident slovenské republiky

Spojené státy Milton Brown
(*1903 - 1936) hudebník

Spojené státy Dick Clark
(*1929 - 2012) americký televizní a rozhlasový moderátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »