stir

Olga Orlova
(2011): Ljubov morkov 3

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Moskva
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Olga Orlova - Film: Ljubov morkov 3
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Olga Orlova - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ljubov morkov 3":
(*1939) Vladimir Meňšov

(*1936) Stanislav Govoruchin

(*1967) Jurij Goša Kucenko

(*1971) Kristina Orbakajte

(*1938) Lija Achedžakova

(*1997) Alina Bulynko

(*1995) Denis Paramonov

(*1934) Michail Kozakov



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
21°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
21°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
5°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
6°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
5°28’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Lev
29°49’
Váhy
16°40’
UranUran:
Štír
12°39’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Střelec
14°57’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Váhy
15°28’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
13°07’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Blíženci
22°41’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Býk
2°36’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920 - 2002) herec

Dánsko král Kristián X.
(*1870 - 1947) dánský král

Česká republika Ferdinand Peroutka
(*1895 - 1978) spisovatel, dramatik, publicista, prozaik, esejista

Švédsko Avicii
(*1989 - 2018) hudebník, DJ, remixer a hudební producent

Velká Británie Steve Marriott
(*1947 - 1991) zpěvák, skladatel, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »