stir

Olga Orlova
(2010): Ironija ljubvi

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Moskva
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Olga Orlova - Film: Ironija ljubvi
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Olga Orlova - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ironija ljubvi":
(*1983) Artur Smoljaninov

(*1981) Alexej Čadov

(*1967) Jurij Goša Kucenko

(*1937) Nikolaj Drozdov

(*1961) Irina Rozanova

(*1984) Asel Sagatova

(*1966) Ivan Ochlobystin

(*1983) Natalja Rudova



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
21°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
21°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
5°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
6°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
5°28’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Lev
29°49’
Váhy
4°31’
UranUran:
Štír
12°39’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Střelec
14°57’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Váhy
15°28’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
13°07’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Blíženci
22°41’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Býk
2°36’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Tim Curry
(*1946) herec

Velká Británie Dudley Moore
(*1935) herec

Spojené státy Ashley Judd
(*1968) herečka

Česká republika Lubomír Lipský st.
(*1923) herec, komik

Spojené státy James Franco
(*1978) herec, scénárista, režisér, model


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Albert Einstein
(*1879 - 1955) vědec, fyzik

Japonsko Isoroku Jamamoto
(*1884 - 1943) velitel japonského námořnictva

Slovensko Jozef Tiso
(*1887 - 1947) prezident slovenské republiky

Spojené státy Milton Brown
(*1903 - 1936) hudebník

Spojené státy Dick Clark
(*1929 - 2012) americký televizní a rozhlasový moderátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »