stir

Olga Orlova
(2008): Láska bláznivá

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Moskva
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka, zpěvačka
Olga Orlova - Film: Láska bláznivá
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Olga Orlova - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Láska bláznivá":
(*1967) Jurij Goša Kucenko

(*1963) Maxim Pežemskij (režisér)

(*1971) Kristina Orbakajte

(*1997) Alina Bulynko

(*1995) Denis Paramonov

(*1934) Michail Kozakov

(*1994) Pavel Melenčuk



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
21°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
21°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
5°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
6°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
5°28’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Lev
29°49’
Panna
8°24’
UranUran:
Štír
12°39’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Střelec
14°57’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Váhy
15°28’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
13°07’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Blíženci
22°41’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Býk
2°36’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920 - 2002) herec

Dánsko král Kristián X.
(*1870 - 1947) dánský král

Česká republika Ferdinand Peroutka
(*1895 - 1978) spisovatel, dramatik, publicista, prozaik, esejista

Švédsko Avicii
(*1989 - 2018) hudebník, DJ, remixer a hudební producent

Velká Británie Steve Marriott
(*1947 - 1991) zpěvák, skladatel, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »