byk

Pavel Bártl
(1955): Direktiva

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 29 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Pavel Bártl - Film: Direktiva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1955, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1955 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pavel Bártl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Direktiva":
(*1920) Vlastimil Brodský

(*1924) Vladimír Hrubý

(*1922) Miloš Kopecký

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1933) Miriam Hynková

(*1935) Jana Werichová

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1930) Václav Vorlíček (režisér)

(*1925) Karel Fiala

(*1931) Bohuslav Drozd

(*1934) Marie Staňková

(*1930) Boris Moravec (scénograf)

(*1931) Vladimír Opletal (kameraman)



Tranzitní horoskop (1955)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
0°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
23°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
6°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
10°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
20°41’
Rak
26°47’
SaturnSaturn:
Ryby
7°19’
Štír
18°23’
UranUran:
Býk
1°22’
Rak
26°18’
NeptunNeptun:
Panna
12°04’
Váhy
28°00’
PlutoPluto:
Rak
23°52’
Lev
26°31’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°23’
Kozoroh
5°23’
Černá LunaLilith:
Panna
0°40’
Štír
22°26’
CheirónCheirón:
Blíženci
7°09’
Kozoroh
27°44’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »