byk

Pavel Bártl
(1963): Tři chlapi v chalupě

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 29 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Pavel Bártl - Film: Tři chlapi v chalupě
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1963, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1963 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pavel Bártl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tři chlapi v chalupě":
(*1922) Josef Kemr

(*1925) Jan Skopeček

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1933) Míla Myslíková

(*1936) Helena Růžičková

(*1922) Stella Zázvorková

(*1925) Gustav Vondráček

(*1943) Karla Chadimová

(*1933) Marcela Martínková

(*1916) Jiřina Steimarová

(*1923) Čestmír Řanda st.

(*1932) Zdeněk Braunschläger

(*1923) Jaroslav Cmíral

(*1928) Vlastimil Hašek

(*1925) Otto Šimánek

(*1929) Antonín Šůra

(*1918) Martin Růžek

(*1923) Rudolf Pellar

(*1932) Ladislav Trojan

(*1909) Josef Mach (režisér)

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1940) Růžena Merunková

(*1906) Josef Beyvl

(*1906) Arnošt Faltýnek

(*1928) Oleg Reif

(*1924) Karel Hovorka st.

(*1931) Rudolf Kalina

(*1945) Dana Hlaváčová

(*1918) Rudolf Milič (kameraman)

(*1921) František Kropáček

(*1919) Rudolf Hammer

(*1929) Jaroslav Dietl (scénárista)

(*1921) Ludvík Podéšť (hudební skladatel)

(*1924) Ján Chaloupek (střihač)



Tranzitní horoskop (1963)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
0°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
23°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
6°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
10°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
20°41’
Ryby
9°05’
SaturnSaturn:
Ryby
7°19’
Vodnář
9°59’
UranUran:
Býk
1°22’
Panna
5°05’
NeptunNeptun:
Panna
12°04’
Štír
15°05’
PlutoPluto:
Rak
23°52’
Panna
12°04’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°23’
Lev
0°39’
Černá LunaLilith:
Panna
0°40’
Váhy
17°47’
CheirónCheirón:
Blíženci
7°09’
Ryby
7°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »