byk

Pavel Bártl
(1961): Chvíle rozhodnutí

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 29 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Pavel Bártl - Film: Chvíle rozhodnutí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1961, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1961 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pavel Bártl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Chvíle rozhodnutí":
(*1907) František Filipovský

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1943) Jana Břežková

(*1926) Vlasta Chramostová

(*1908) Beta Poničanová

(*1919) Ludmila Roubíková

(*1930) Petr Haničinec

(*1923) Zdeněk Martínek

(*1921) Ivo Gübel

(*1908) Zdeněk Hodr

(*1923) Zdeněk Kutil

(*1932) Miroslav Zounar

(*1936) Jan Faltýnek

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1919) Ota Sklenčka

(*1940) Růžena Merunková

(*1899) Otomar Korbelář

(*1917) Pavla Maršálková

(*1925) Viola Zinková

(*1906) Arnošt Faltýnek

(*1923) Jiří Němeček

(*1911) Eduard Dubský

(*1902) Rudolf Princ

(*1880) Josef Vošalík

(*1910) Adolf Branald (scénárista)

(*1914) Zbyšek Olšovský

(*1921) Josef Koza

(*1931) Karel Sekera

(*1900) Emilie Hráská

(*1939) Naděžda Prchalová-Vicenová

(*1931) Jaromír Vašta (režisér)

(*1924) Ferdinand Šafránek

(*1920) Mnislav Hofmann

(*1919) Václav Král

(*1932) Jan Bedřich (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1961)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
0°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
23°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
6°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
10°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
20°41’
Kozoroh
14°12’
SaturnSaturn:
Ryby
7°19’
Kozoroh
19°38’
UranUran:
Býk
1°22’
Lev
25°21’
NeptunNeptun:
Panna
12°04’
Štír
10°50’
PlutoPluto:
Rak
23°52’
Panna
8°00’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°23’
Panna
9°19’
Černá LunaLilith:
Panna
0°40’
Rak
26°38’
CheirónCheirón:
Blíženci
7°09’
Vodnář
28°53’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »