beran

Pavel Hajný
(1979): Noční můry

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1939 (?)
Země:
Věk:
83 let
Povolání:
herec, scénárista
Pavel Hajný - Film: Noční můry
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pavel Hajný - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pavel Hajný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Noční můry":
(*1939) Jan Nowicki

(*1942) Teresa Budzisz-Krzyzanowska

(*1944) Wojciech Marczewski (režisér)

(*1937) Henryk Boukołowski

(*1932) Michał Pawlicki

(*1933) Maria Chwalibóg

(*1948) Tereza Marczewska



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
24°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
6°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
5°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
17°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
13°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
24°28’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Beran
21°28’
Panna
13°53’
UranUran:
Býk
16°28’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Panna
21°06’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Rak
29°13’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°21’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°52’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Rak
5°02’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Clark Gable
(*1901) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Brandon Lee
(*1965) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Velká Británie Terry Jones
(*1942) herec, režisér, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Marie Majerová
(*1882) spisovatelka, novinářka

Rusko Boris Jelcin
(*1931) prezident ruské federace


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brent Spiner
(*1949) herec, zpěvák, představitel nadporučíka Data (androida) v seriálu Star Trek

Česká republika Věra Chytilová
(*1929) režisérka, pedagožka FAMU

Česká republika Laďka Něrgešová
(*1976) herečka, moderátorka

Kolumbie Shakira
(*1977) zpěvačka, tanečnice, textařka

Česká republika Ondřej Gregor
(*1983) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Buster Keaton
(*1895 - 1966) herec, komik, hvězda němého filmu, režisér

Německo Werner Heisenberg
(*1901 - 1976) německý atomový fyzik, tvůrce kvantové mechaniky

Česká republika Antonín Slavíček
(*1870 - 1910) český akademický malíř

Spojené státy Herbert Stothart
(*1885 - 1949) skladatel

Polsko Wislava Szymborska
(*1923 - 2012) básnířka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »