beran

Pavel Hajný
(1987): Když v ráji pršelo

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1939 (?)
Země:
Věk:
83 let
Povolání:
herec, scénárista
Pavel Hajný - Film: Když v ráji pršelo
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pavel Hajný - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pavel Hajný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Když v ráji pršelo":
(*1948) Pavel Nový

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1942) Jiřina Jelenská

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1940) Jan Hraběta

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1928) Miloslav Štibich

(*1927) Věra Bublíková

(*1938) Petr Skoumal (hudební skladatel)

(*1950) Radka Dulíková

(*1937) Emil Sirotek (kameraman)

(*1962) Ivana Vávrová



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
24°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
6°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
5°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
17°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
13°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
24°28’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Beran
21°28’
Střelec
15°26’
UranUran:
Býk
16°28’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Panna
21°06’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Rak
29°13’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°21’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°52’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Rak
5°02’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Zítra slaví narozeniny
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Donyale Luna
(*1945 - 1979) herečka, modelka, první černoška na obálce Vogue

Spojené státy Chris Cornell
(*1964 - 2017) zpěvák, skladatel

Německo Lilli Lehmann
(*1848 - 1929) operní zpěvačka

Spojené státy Donna Summer
(*1948 - 2012) zpěvačka

Rakousko Leopold Auenbrugger
(*1722 - 1809) lékař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »