beran

Pavel Hajný
(1984): Cesta kolem mé hlavy

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1939 (?)
Země:
Věk:
83 let
Povolání:
herec, scénárista
Pavel Hajný - Film: Cesta kolem mé hlavy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pavel Hajný - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pavel Hajný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Cesta kolem mé hlavy":
(*1937) Eugen Jegorov

(*1954) Roman Skamene

(*1941) Jana Andresíková

(*1959) Jitka Asterová

(*1925) Lena Birková

(*1919) Ludmila Roubíková

(*1948) Marta Vančurová

(*1922) Miroslav Macháček

(*1930) Petr Haničinec

(*1954) Ondřej Havelka

(*1947) Jiří Bartoška

(*1929) Jaroslav Papoušek (scénárista)

(*1929) Jaroslav Papoušek (režisér)

(*1942) Vlastimil Venclík

(*1913) Vladimír Huber

(*1953) Anna Wetlinská

(*1941) Miroslav Nohýnek

(*1968) Michaela Kudláčková

(*1931) Jarmila Horská

(*1947) Eva Vidlařová

(*1924) Miroslav Skála (spisovatelská předloha)

(*1950) Pavel Orm (hudební skladatel)

(*1950) Petr Orm (hudební skladatel)

(*1934) Jiří Šámal (kameraman)



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
24°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
6°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
5°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
17°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
13°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
24°28’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Beran
21°28’
Štír
13°58’
UranUran:
Býk
16°28’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Panna
21°06’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Rak
29°13’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°21’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°52’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Rak
5°02’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Zítra slaví narozeniny
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Donyale Luna
(*1945 - 1979) herečka, modelka, první černoška na obálce Vogue

Spojené státy Chris Cornell
(*1964 - 2017) zpěvák, skladatel

Německo Lilli Lehmann
(*1848 - 1929) operní zpěvačka

Spojené státy Donna Summer
(*1948 - 2012) zpěvačka

Rakousko Leopold Auenbrugger
(*1722 - 1809) lékař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »