beran

Pavel Hajný
(2007): Jak se staví sen

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1939 (?)
Země:
Věk:
83 let
Povolání:
herec, scénárista
Pavel Hajný - Film: Jak se staví sen
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pavel Hajný - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pavel Hajný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jak se staví sen":
(*1959) Bára Štěpánová

(*1978) Eva Decastelo

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1971) Dana Morávková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1949) Petra Černocká

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1966) Lucie Bílá

(*1975) Zuzana Dřízhalová

(*1976) Laďka Něrgešová

(*1957) Hana Křížková

(*1930) Adolf Born

(*1976) Pavel Cejnar

(*1962) Kateřina Cajthamlová

(*1983) Jan Maxián

(*1987) Zbyněk Drda

(*1985) Sámer Issa



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
24°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
6°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
5°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
17°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
13°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
24°28’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Beran
21°28’
Lev
24°26’
UranUran:
Býk
16°28’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Panna
21°06’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Rak
29°13’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°21’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°52’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Rak
5°02’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Zítra slaví narozeniny
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Donyale Luna
(*1945 - 1979) herečka, modelka, první černoška na obálce Vogue

Spojené státy Chris Cornell
(*1964 - 2017) zpěvák, skladatel

Německo Lilli Lehmann
(*1848 - 1929) operní zpěvačka

Spojené státy Donna Summer
(*1948 - 2012) zpěvačka

Rakousko Leopold Auenbrugger
(*1722 - 1809) lékař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »