stir

Peter Ostrum
(2003): Child Stars: Then and Now

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dallas, Texas
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec
Peter Ostrum - Film: Child Stars: Then and Now
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Ostrum - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Child Stars: Then and Now":
(*1954) Bill Mumy

(*1970) Malcolm-Jamal Warner

(*1958) Lisa Loring

(*1955) Ken Weatherwax

(*1972) Jason Hervey

(*1972) Cary Guffey



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
8°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
1°20’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
14°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
25°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
25°05’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°53’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Střelec
12°29’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Lev
11°33’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Štír
2°34’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Panna
2°03’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Štír
10°35’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Ryby
17°44’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Vodnář
12°19’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »