stir

Peter Ostrum
(2005): Best Ever Family Films

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dallas, Texas
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec
Peter Ostrum - Film: Best Ever Family Films
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Ostrum - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Best Ever Family Films":
(*1963) Mike Myers

(*1944) Harold Ramis

(*1988) Rupert Grint

(*1946) Ivan Reitman

(*1928) Mel Stuart

(*1949) Heather Menzies-Urich

(*1952) Angela Cartwright



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
8°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
1°20’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
14°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
25°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
25°05’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°53’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Střelec
12°29’
Rak
24°53’
UranUran:
Lev
11°33’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
2°34’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
2°03’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Štír
10°35’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Ryby
17°44’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Vodnář
12°19’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »