stir

Peter Ostrum
(1971): Pan Wonka a jeho čokoládovna

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dallas, Texas
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec
Peter Ostrum - Film: Pan Wonka a jeho čokoládovna
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1971, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1971 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Ostrum - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pan Wonka a jeho čokoládovna":
(*1933) Gene Wilder

(*1907) Jack Albertson

(*1928) Mel Stuart (režisér)

(*1926) Günter Meisner

(*1922) Arthur Ibbetson (kameraman)

(*1934) Roy Kinnear

(*1916) Roald Dahl (spisovatelská předloha)

(*1916) Roald Dahl (scénárista)



Tranzitní horoskop (1971)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
8°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
1°20’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
14°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
25°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
25°05’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°53’
Štír
27°40’
SaturnSaturn:
Střelec
12°29’
Býk
15°56’
UranUran:
Lev
11°33’
Váhy
13°25’
NeptunNeptun:
Štír
2°34’
Střelec
2°00’
PlutoPluto:
Panna
2°03’
Panna
29°42’
S.UzelS.Uzel:
Štír
10°35’
Vodnář
25°56’
Černá LunaLilith:
Ryby
17°44’
Panna
13°18’
CheirónCheirón:
Vodnář
12°19’
Beran
5°58’

Dnes se narodili
Velká Británie Jean Simmons
(*1929) herečka

Spojené státy Norman Mailer
(*1923) scénárista, spisovatel, novinář

Spojené státy Justin Timberlake
(*1981) herec, zpěvák, textař, tanečník

Rakousko Franz Schubert
(*1797) hudební skladatel

Německo Theodor Heuss
(*1884) německý politik a první prezident SRN


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Clark Gable
(*1901) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Brandon Lee
(*1965) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Velká Británie Terry Jones
(*1942) herec, režisér, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Marie Majerová
(*1882) spisovatelka, novinářka

Rusko Boris Jelcin
(*1931) prezident ruské federace


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlasta Burian
(*1891 - 1962) herec, divadelní ředitel, sportovec

Česká republika Ladislav Štaidl
(*1945 - 2021) zpěvák, hudebník, kytarista, pianista

Velká Británie John Galsworthy
(*1867 - 1933) dramatik, prozaik

Francie Henri Bertrand
(*1773 - 1844) francouzský generál, maršál císařského paláce

Slovensko Andrej Hryc
(*1949 - 2021) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »