stir

Petr Nečas
(2000): Krásný ztráty

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
politik, fyzik, 9. předseda vlády České republiky
Petr Nečas - Film: Krásný ztráty
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Nečas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Krásný ztráty":
(*1938) Petr Nárožný

(*1931) Ladislav Smoljak

(*1951) Miroslav Donutil

(*1946) Arnošt Goldflam

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1938) Jiří Menzel

(*1940) Milan Lasica

(*1941) Július Satinský

(*1949) Andrej Hryc

(*1937) Jiří Kodet

(*1959) Bára Štěpánová

(*1950) Jiří Lábus

(*1957) Tomáš Hanák

(*1948) Pavel Nový

(*1961) Veronika Žilková Stropnická

(*1949) Eliška Balzerová

(*1942) Emília Vášáryová

(*1948) Magda Vášáryová

(*1958) Iva Bittová

(*1963) Vilma Cibulková

(*1929) Květa Fialová

(*1976) Aňa Geislerová

(*1931) Hana Hegerová

(*1959) Eva Holubová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1946) Daniela Kolářová

(*1942) Marta Kubišová

(*1966) Jiří Macháček

(*1926) Zdenka Procházková

(*1972) Dara Rolins

(*1955) Simona Stašová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1942) Božidara Turzonovová

(*1978) Tatiana Vilhelmová

(*1932) Alena Vránová

(*1946) Hana Zagorová

(*1968) Tereza Brodská

(*1961) Zuzana Bydžovská

(*1955) Halina Pawlowská

(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1968) Michal Dlouhý

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1939) Miroslav Moravec

(*1968) Daniel Landa

(*1969) Dan Bárta

(*1961) Jaroslav Dušek

(*1918) Jiří Krejčík

(*1945) Richard Tesařík

(*1937) Pavel Bobek

(*1936) Jan Schmid

(*1947) Juraj Kukura

(*1959) Maroš Kramár

(*1933) Luděk Munzar

(*1951) Milan Mejla Hlavsa

(*1936) Jan Kačer

(*1967) David Černý

(*1935) Zdeněk Srstka

(*1932) Waldemar Matuška

(*1946) Vlastimil Harapes

(*1964) Petr Čtvrtníček

(*1957) David Vávra

(*1947) Jiří Bartoška

(*1947) Karel Heřmánek

(*1938) Hynek Bočan

(*1967) Jan Hřebejk

(*1939) Dušan Klein

(*1950) Karel Smyczek

(*1957) Milan Šteindler

(*1930) Václav Vorlíček

(*1971) Alice Nellis

(*1977) Jan Budař

(*1947) Marián Varga

(*1966) Jan Potměšil

(*1964) Miroslav Etzler

(*1958) Bohumil Klepl

(*1960) Václav Marhoul

(*1965) Filip Topol

(*1952) Jan Kašpar

(*1977) Richard Krajčo

(*1949) Helena Třeštíková

(*1971) Ivan Zachariáš

(*1969) Tereza Kopáčová-Vrábelová (režisérka)

(*1956) Chantal Poullain-Polívková

(*1959) Marek Brodský

(*1963) Igor Chaun

(*1966) Lucie Bílá

(*1927) Pavel Šmok

(*1925) Soňa Červená

(*1949) Olga Sommerová

(*1932) Jan Špáta

(*1943) Jaromír Štětina

(*1944) Petr Hapka

(*1970) Galina Hůlová-Miklínová

(*1955) Václav Koubek

(*1941) Pavel Sedláček

(*1968) Vanda Hybnerová

(*1948) Pavol Hammel

(*1960) Pavlína Moskalyková Solo



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
27°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
25°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°59’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
23°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
20°13’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Vodnář
28°36’
Býk
10°23’
UranUran:
Panna
14°24’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Štír
17°55’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Panna
16°06’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
24°13’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°26’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Ryby
14°10’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »