stir

Petr Nečas
(2013): Český žurnál (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
politik, fyzik, 9. předseda vlády České republiky
Petr Nečas - Film: Český žurnál (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Nečas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Český žurnál (TV seriál)":
(*1941) Marie Rottrová

(*1965) Filip Renč

(*1967) David Černý

(*1960) Václav Marhoul

(*1973) Filip Remunda (režisér)

(*1973) Filip Remunda

(*1980) Vít Klusák (režisér)

(*1980) Vít Klusák (kameraman)

(*1980) Vít Klusák

(*1947) Jiří Krytinář

(*1965) Petr Rychlý

(*1941) Václav Klaus

(*1944) Miloš Zeman

(*1942) Věra Čáslavská

(*1944) Václav Bělohradský

(*1968) Daniel Hůlka

(*1955) Jan Keller

(*1949) Ladislav Špaček

(*1964) Jana Bobošíková st.

(*1986) Aneta Langerová

(*1984) Radovan Klučka

(*1967) Ivan Langer

(*1937) Karel Schwarzenberg

(*1982) Roman Smetana



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
27°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
25°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°59’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
23°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
20°13’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
28°36’
Štír
9°34’
UranUran:
Panna
14°24’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
17°55’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
16°06’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
24°13’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°26’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
14°10’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »