stir

Petr Nečas
(2008): TOP STAR magazín

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
politik, fyzik, 9. předseda vlády České republiky
Petr Nečas - Film: TOP STAR magazín
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Nečas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "TOP STAR magazín":
(*1931) Ladislav Smoljak

(*1951) Miroslav Donutil

(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1940) Milan Lasica

(*1954) Roman Skamene

(*1967) Martin Zounar

(*1941) Iva Janžurová

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1969) Eva Vejmělková

(*1948) Pavel Nový

(*1952) Jitka Smutná

(*1949) Eliška Balzerová

(*1947) Jana Šulcová

(*1978) Eva Decastelo

(*1941) Jana Andresíková

(*1966) Iveta Bartošová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1967) Mahulena Bočanová

(*1954) Jana Boušková

(*1963) Ivana Chýlková

(*1929) Květa Fialová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1942) Marta Kubišová

(*1968) Michaela Kuklová

(*1972) Sabina Laurinová

(*1945) Hana Maciuchová

(*1965) Alena Mihulová

(*1971) Dana Morávková

(*1939) Eva Pilarová

(*1923) Luba Skořepová

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1947) Jana Švandová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1947) Lenka Termerová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1968) Lucie Zedníčková

(*1959) Zlata Adamovská

(*1958) Valérie Zawadská

(*1974) Kryštof Michal

(*1968) Michal Dlouhý

(*1949) Petra Černocká

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1938) Jiří Krampol

(*1954) Marcel Vašinka

(*1936) Jan Kačer

(*1964) Jiří Pomeje

(*1973) Milan Šimáček

(*1941) Marie Poledňáková

(*1953) Jaromír Nohavica

(*1966) Jan Potměšil

(*1955) Jan Hrušínský

(*1964) Simona Postlerová

(*1948) Pavel Soukup

(*1958) Bohumil Klepl

(*1957) Marek Eben

(*1962) Radoslava Stupková-Boháčová

(*1949) Jaroslava Hanušová

(*1973) Alice Bendová

(*1963) Ibrahim Maiga

(*1986) Nikol Štíbrová

(*1966) Lucie Bílá

(*1949) Jiří Korn

(*1979) Michaela Maurerová

(*1985) Kristýna Leichtová

(*1986) Michael Foret

(*1978) Gabriela Partyšová

(*1983) Kateřina Průšová

(*1989) Radka Pavlovčinová

(*1980) Libor Bouček

(*1958) Jiří Hromada

(*1973) Lumír Olšovský

(*1985) Agáta Hanychová-Prachařová

(*1976) Laďka Něrgešová

(*1941) Uršula Kluková

(*1947) Yvonne Přenosilová

(*1972) Roman Vojtek

(*1968) Ester Kočičková

(*1970) Michal Malátný

(*1983) Kateřina Janečková

(*1961) Vilém Čok

(*1971) Adriana Sklenaříková-Karembeu

(*1935) Jan Saudek

(*1982) Markéta Bělonohá

(*1973) Šárka Vojtková

(*1977) Iva Kubelková

(*1941) Jan Vodňanský

(*1977) Nancy Johannes

(*1981) Olga Lounová

(*1980) Lukáš Hejlík

(*1976) Leoš Mareš

(*1928) Yvetta Simonová

(*1951) Miloslav Mejzlík

(*1942) Karel Vágner



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
27°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
25°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°59’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
23°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
20°13’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
28°36’
Panna
8°24’
UranUran:
Panna
14°24’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Štír
17°55’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Panna
16°06’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
24°13’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°26’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Ryby
14°10’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »