ryby

Philip Roth
(1972): Portnoy's Complaint

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.3. 1933 - 01:00h
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
† 85 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
22.5.2018 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
spisovatel
Philip Roth - Film: Portnoy's Complaint
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1972, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1972 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Philip Roth - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Philip Roth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Portnoy's Complaint":
(*1939) Karen Black

(*1938) Richard Benjamin

(*1906) John Carradine

(*1926) Lee Grant

(*1944) Jill Clayburgh

(*1949) Jeannie Berlin

(*1942) Kevin Conway

(*1923) Sam O'Steen (střihač)

(*1932) Michel Legrand (hudební skladatel)

(*1915) Ernest Lehman (scénárista)

(*1915) Ernest Lehman (režisér)

(*1912) Philip H. Lathrop (kameraman)



Tranzitní horoskop (1972)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
3°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
5°31’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
19°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
4°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
17°03’
Střelec
22°27’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°48’
Blíženci
0°23’
UranUran:
Beran
21°55’
Váhy
18°06’
NeptunNeptun:
Panna
8°17’
Střelec
4°06’
PlutoPluto:
Rak
21°17’
Váhy
2°03’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
6°48’
Vodnář
6°36’
Černá LunaLilith:
Blíženci
5°44’
Váhy
23°59’
CheirónCheirón:
Býk
24°42’
Beran
9°24’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
21°18’
4. IC:
Beran
13°13’
7. DSC:
Blíženci
21°18’
10. MC:
Váhy
13°13’

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »