ryby

Philip Roth
(2003): Lidská skvrna

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.3. 1933 - 01:00h
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
† 85 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
22.5.2018 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
spisovatel
Philip Roth - Film: Lidská skvrna
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Philip Roth - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Philip Roth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lidská skvrna":
(*1967) Nicole Kidman

(*1950) Ed Harris

(*1937) Anthony Hopkins

(*1955) Gary Sinise

(*1932) Robert Benton (režisér)

(*1972) Mili Avital

(*1945) Nicholas Meyer (scénárista)

(*1977) Kerry Washington

(*1951) Margo Martindale

(*1949) Ron Canada

(*1964) Harry Lennix

(*1972) Jacinda Barrett

(*1972) Wentworth Miller

(*1952) John Finn

(*1962) Clark Gregg

(*1975) Anne Dudek

(*1960) Rachel Portman (hudební skladatelka)

(*1963) John Cenatiempo

(*1950) Jean-Yves Escoffier (kameraman)

(*1955) Jeff Perry

(*1950) Anna Deavere Smith



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
3°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
5°31’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
19°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
4°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
17°03’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°48’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Beran
21°55’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Panna
8°17’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Rak
21°17’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
6°48’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Blíženci
5°44’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Býk
24°42’
Kozoroh
10°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
21°18’
4. IC:
Beran
13°13’
7. DSC:
Blíženci
21°18’
10. MC:
Váhy
13°13’

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »