ryby

Philip Roth
(2004): Miradas 2 (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.3. 1933 - 01:00h
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
† 85 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
22.5.2018 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
spisovatel
Philip Roth - Film: Miradas 2 (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Philip Roth - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Philip Roth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Miradas 2 (TV seriál)":
(*1949) Jessica Lange

(*1974) Penélope Cruz

(*1969) Cate Blanchett

(*1960) Antonio Banderas

(*1966) Irène Jacob

(*1958) Madonna

(*1964) Guillermo del Toro

(*1958) Julio Medem

(*1978) Gael García Bernal

(*1970) Maribel Verdú

(*1975) Juan Diego Botto

(*1975) Elena Anaya

(*1969) Bahman Ghobadi

(*1966) José Garcia

(*1946) J. J. Bigas Luna

(*1963) Ana Fernández

(*1961) Lisa Gerrard

(*1978) Unax Ugalde

(*1970) Daniel Sánchez Arévalo

(*1943) Iván Zulueta

(*1978) Alberto Ammann

(*1944) Michael Nyman

(*1983) Bárbara Goenaga

(*1989) Álvaro Cervantes

(*1990) Clara Lago

(*1986) Yon González

(*1935) Núria Espert

(*1971) John Boyne

(*1957) Nick Hornby

(*1948) Juan Eslava Galán

(*1966) Lorenzo Silva

(*1944) Petra Martínez

(*1969) David Mitchell

(*1957) Marc Almond

(*1958) Cornelia Funke

(*1984) María León

(*1977) Marian Aguilera

(*1947) Jorge Marrale

(*1987) Sophie Auster

(*1973) Rufus Wainwright

(*1975) Fernando Gil

(*1935) Norman Foster

(*1981) Cecelia Ahern

(*1991) Eduardo Casanova

(*1958) Adolfo Fernández

(*1972) Amon Tobin



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
3°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
5°31’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
19°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
4°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
17°03’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°48’
Rak
9°42’
UranUran:
Beran
21°55’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Panna
8°17’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Rak
21°17’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
6°48’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Blíženci
5°44’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Býk
24°42’
Kozoroh
18°31’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
21°18’
4. IC:
Beran
13°13’
7. DSC:
Blíženci
21°18’
10. MC:
Váhy
13°13’

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »