blizenci

Renata Borová
(1952): Dovolená s Andělem

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1947 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herečka
Renata Borová - Film: Dovolená s Andělem
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Renata Borová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dovolená s Andělem":
(*1922) Josef Kemr

(*1926) Jana Dítětová

(*1912) Marie Norrová

(*1911) Blažena Slavíčková

(*1886) Růžena Šlemrová

(*1932) Alena Vránová

(*1914) Josef Hlinomaz

(*1901) Jaroslav Marvan

(*1912) Bořivoj Zeman (režisér)

(*1912) Bořivoj Zeman (scénárista)

(*1916) František Dibarbora

(*1923) Vladimír Ráž

(*1883) Alois Dvorský

(*1924) Anna Kadeřábková

(*1908) Antonín Klimša

(*1919) Josef Pehr

(*1902) Rudolf Princ

(*1888) Josef Příhoda

(*1905) Antonín Vilský

(*1911) Eva Foustková

(*1919) Běla Jurdová

(*1921) František Kokejl

(*1924) Zora Doskočilová

(*1900) Vladimír Řepa

(*1907) Jan Stallich (kameraman)

(*1906) Dalibor C. Vačkář (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
25°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
5°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
4°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
20°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
18°53’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Lev
6°27’
Váhy
14°29’
UranUran:
Blíženci
22°08’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Váhy
8°01’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Lev
11°37’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
1°16’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
15°17’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Štír
2°28’
Kozoroh
5°20’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »