blizenci

Renata Borová
(1956): Kudy kam?

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1947 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herečka
Renata Borová - Film: Kudy kam?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1956, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1956 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Renata Borová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kudy kam?":
(*1920) Jiří Sovák

(*1902) Václav Trégl

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1922) Stella Zázvorková

(*1925) Jaroslava Adamová

(*1912) Nataša Gollová

(*1911) Blažena Slavíčková

(*1914) Josef Hlinomaz

(*1901) Jaroslav Marvan

(*1904) Vladimír Borský (režisér)

(*1904) Vladimír Borský (scénárista)

(*1912) Rudolf Deyl ml.

(*1925) Irena Kačírková

(*1908) Josef Šidlichovský

(*1905) Bohuš Hradil

(*1890) Bedřich Vrbský

(*1899) Ota Motyčka

(*1887) Jiří Steimar

(*1894) Gabriel Hart

(*1907) Milada Horutová

(*1924) Karel Hovorka st.

(*1925) Eliška Svobodová

(*1946) Saskia Burešová

(*1907) Jan Stallich (kameraman)

(*1910) Jiří Sternwald (hudební skladatel)

(*1911) Ota Šafránek (scénárista)

(*1906) Oldřich Kautský (scénárista)



Tranzitní horoskop (1956)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
25°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
5°55’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
4°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
20°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
18°53’
Panna
1°10’
SaturnSaturn:
Lev
6°27’
Štír
28°56’
UranUran:
Blíženci
22°08’
Lev
1°07’
NeptunNeptun:
Váhy
8°01’
Štír
0°09’
PlutoPluto:
Lev
11°37’
Lev
28°22’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
1°16’
Střelec
16°04’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
15°17’
Kozoroh
2°55’
CheirónCheirón:
Štír
2°28’
Vodnář
3°52’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »