ryby

Alan Rickman
(2003): Jimmy Kimmel Live!

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
14.1.2016 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Alan Rickman - Film: Jimmy Kimmel Live!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Alan Rickman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Alenka v říši divů: Za zrcadlem
(2015) - Eye in the Sky
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Králova zahradnice
(2013) - Muse of Fire
(2013) - Une Promesse
(2013) - Komorník
(2013) - Dust
(2013) - CBGB: Kolébka punku
(2012) - Gambit
(2011) - Harry Potter a jeho 50 nej
(2011) - Portraits in Dramatic Time
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2011) - The Boy in the Bubble
(2010) - Nejdivočejší sen
(2010) - The Song of Lunch
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2010) - Alenka v říši divů
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Harry Potter a Princ dvojí krve
(2008) - Víno roku
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2007) - Bezcenný syn
(2006) - The King's Head: A Maverick in London
(2006) - Sněhový dort
(2006) - Parfém: Příběh vraha
(2005) - Stopařův průvodce po Galaxii
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Peace One Day
(2004) - Standing Room Only
(2004) - Něco, co stvořil Bůh
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Check the Gate: Putting Beckett on Film
(2003) - Láska nebeská
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2001) - We Know Where You Live
(2001) - Judge Not: In Defense of Dogma
(2001) - The Search for John Gissing
(2001) - Play
(2001) - Harry Potter a Kámen mudrců
(2001) - Dohola
(2000) - Victoria Wood with All the Trimmings
(2000) - Zachránci moře
(1999) - Galaxy Quest
(1999) - Dogma
(1998) - Na plovárně
(1998) - Temný přístav
(1998) - Judas Kiss
(1997) - Zimní host
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Rasputin
(1996) - Michael Collins
(1995) - Rozum a cit
(1995) - Neobvyklé dobrodružství
(1995) - Lumière & spol.
(1994) - Doktor Mesmer
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Victoria Wood's All Day Breakfast
(1992) - Bob Roberts
(1991) - Robin Hood: The Myth, the Man, the Movie
(1991) - Zavři mi oči
(1991) - Robin Hood: Král zbojníků
(1991) - Closet Land
(1990) - Quigley u protinožců
(1990) - Opravdově, šíleně, hluboce
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Spirit of Man
(1989) - Revolutionary Witness
(1989) - Lednový muž
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - Smrtonosná past
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Pity in History
(1982) - The Barchester Chronicles (TV seriál)
(1982) - Smiley's People (TV seriál)
(1982) - Busted
(1980) - Thérèse Raquin (TV seriál)
(1978) - Romeo and Juliet
(1977) - The Hollywood Greats (TV seriál)
(1971) - Film '72
(1967) - Omnibus (TV seriál)

Alan Rickman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Alan Rickman - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jimmy Kimmel Live!":
(*1963) Brad Pitt

(*1949) Jessica Lange

(*1961) George Clooney

(*1956) Andy Garcia

(*1946) Sylvester Stallone

(*1972) Ben Affleck

(*1959) Tom Arnold

(*1966) John Cusack

(*1972) Cameron Diaz

(*1955) Kevin Costner

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1976) Dominic Monaghan

(*1975) Balthazar Getty

(*1974) Giovanni Ribisi

(*1990) Kristen Stewart

(*1978) Josh Hartnett

(*1971) David Arquette

(*1928) James Garner

(*1961) Woody Harrelson

(*1952) Mickey Rourke

(*1952) Steven Seagal

(*1965) Charlie Sheen

(*1951) Robin Williams

(*1971) Shannen Doherty

(*1975) Angelina Jolie

(*1980) Christina Ricci

(*1949) Meryl Streep

(*1958) Jennifer Tilly

(*1969) Catherine Zeta-Jones

(*1960) Oliver Platt

(*1971) Mark Wahlberg

(*1968) Gillian Anderson

(*1967) Pamela Anderson

(*1967) Mira Sorvino

(*1964) Famke Janssen

(*1979) Jennifer Love Hewitt

(*1973) Shannon Elizabeth

(*1974) Alyson Hannigan

(*1970) Rachel Weisz

(*1969) Ice Cube

(*1961) Chi McBride

(*1954) James Belushi

(*1971) Christina Applegate

(*1978) Justin Long

(*1980) Zooey Deschanel

(*1970) Heather Graham

(*1970) Vince Vaughn

(*1972) Carmen Electra

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1963) Quentin Tarantino (režisér)

(*1963) Quentin Tarantino

(*1981) Britney Spears

(*1965) Maura Tierney

(*1972) Marlon Wayans

(*1967) Jamie Foxx

(*1967) Lauren Graham

(*1984) Mandy Moore

(*1972) Thandie Newton

(*1977) Brittany Murphy

(*1961) Dylan McDermott

(*1970) Jamie Kennedy

(*1965) Luke Perry

(*1981) Jessica Alba

(*1959) Rupert Everett

(*1966) Jon Favreau (režisér)

(*1971) Corey Feldman

(*1974) Natasha Henstridge

(*1972) Eminem

(*1976) Amy Smart

(*1952) Roseanne Barr

(*1964) Don Cheadle

(*1974) Mekhi Phifer

(*1972) Rebecca Romijn

(*1953) Hulk Hogan

(*1957) Shannon Tweed

(*1963) Michel Gondry (režisér)

(*1986) Amanda Bynes

(*1970) Sean Hayes

(*1972) Dane Cook

(*1973) Mario López

(*1958) Ice-T

(*1967) Paul Giamatti

(*1970) Queen Latifah

(*1979) Jaime King

(*1987) Hilary Duff

(*1971) Johnny Knoxville

(*1979) Bam Margera

(*1974) Steve-O

(*1968) LL Cool J

(*1972) Gabrielle Union

(*1973) Jennifer Esposito

(*1966) Donal Logue

(*1964) Amy Brenneman

(*1962) Carlos Bernard

(*1978) Maria Menounos

(*1973) Rose McGowan

(*1973) Sarah Wynter

(*1964) David Spade



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
2°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
3°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
10°51’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
7°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
14°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
27°12’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Rak
18°36’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Blíženci
13°24’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Váhy
8°08’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
10°09’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
26°44’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Štír
21°55’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Váhy
21°02’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v RybyRybách
ukázat kalendář »