stir

Andy Richter
(2002): Velký průšvih

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Grand Rapids, Michigan
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec
Andy Richter - Film: Velký průšvih
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Andy Richter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Madagascar 4
(2016) - Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - Tučňáci z Madagaskaru
(2014) - Pan kritik (TV seriál)
(2014) - Jason Nash Is Married
(2014) - All Hail King Julien (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - The Arrested Development Documentary Project
(2013) - Walter Mitty a jeho tajný život
(2013) - Sean Saves the World (TV seriál)
(2013) - Madly Madagascar
(2013) - Brooklyn Nine-Nine (TV seriál)
(2012) - Comedy Bang! Bang!
(2012) - Madagaskar 3
(2012) - First Look: Ultimate Teaser Trailer
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Conan O'Brien Can't Stop
(2010) - Conan
(2010) - The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
(2010) - Robot Chicken: Star Wars Episode III
(2010) - The Penguins of Madagascar - Operation: DVD Premiere
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Šťastný a veselý Madagaskar
(2009) - Příšerky z podkroví
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
(2008) - Robot Chicken: Star Wars Episode II
(2008) - Prop 8: The Musical
(2008) - Poloprofesionál
(2008) - Mighty B! (TV seriál)
(2008) - Madagaskar 2: Útěk do Afriky
(2007) - The Procedure
(2007) - Ledově ostří
(2007) - I.Q.: Génius
(2007) - Andy Barker, P.I. (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
(2006) - Nové trable staré Christine (TV seriál)
(2006) - Metalocalypse (TV seriál)
(2006) - Clark and Michael (TV seriál)
(2005) - A.S.S.S.S.C.A.T.: Improv
(2005) - The Aristocrats
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Madagaskar
(2005) - Lenny, zázračný pes
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Seeing Other People
(2004) - Quintuplets (TV seriál)
(2004) - Jeden den v New Yorku
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Death and Texas
(2003) - Celebrity Poker Showdown
(2003) - End of the Century
(2003) - Všechno je relativní (TV seriál)
(2003) - Vánoční skřítek
(2003) - Šílený rande
(2003) - On the Spot (TV seriál)
(2003) - The Lyon's Den (TV seriál)
(2003) - The Lunchbox Chronicles
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - The Perfect Pitch
(2002) - Gigantic (A Tale of Two Johns)
(2002) - Brilliant But Cancelled
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Velký průšvih
(2002) - The True Meaning of Christmas Specials
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Martin & Orloff
(2002) - Frank McKlusky
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2002) - Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
(2001) - Wild Desk Ride
(2001) - Primetime Glick
(2001) - Kids in the Hall: Same Guys, New Dresses
(2001) - Tak nevyhrožuj
(2001) - Scary Movie 2
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Royal Rumble
(2000) - Záhada Blair Witch 2
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(2000) - DAG (TV seriál)
(1999) - Barenaked in America
(1999) - Strangers with Candy (TV seriál)
(1999) - Děsivá pravda (TV seriál)
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - SexTV (TV seriál)
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Upright Citizens Brigade (TV seriál)
(1998) - Tenká růžová čára
(1998) - LateLine (TV seriál)
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Good Money
(1994) - Plavčík
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Velký průšvih":
(*1961) Tom Sizemore

(*1954) Rene Russo

(*1953) Tim Allen

(*1961) Siobhan Fallon

(*1980) Zooey Deschanel

(*1944) Dennis Farina

(*1960) Stanley Tucci

(*1970) Jason Lee

(*1953) Barry Sonnenfeld (režisér)

(*1953) Barry Sonnenfeld

(*1971) Johnny Knoxville

(*1964) Janeane Garofalo

(*1973) Omar Epps

(*1963) David Koepp

(*1978) DJ Qualls

(*1980) Ben Foster

(*1955) Michael McShane

(*1964) Patrick Warburton

(*1972) Sofía Vergara

(*1966) Lars Arentz-Hansen

(*1951) James Newton Howard (hudební skladatel)

(*1947) Trish Dempsey



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
24°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
28°28’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°41’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
9°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
3°33’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Ryby
23°38’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
22°41’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
21°16’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
19°49’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Býk
16°44’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Ryby
23°28’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
22°14’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Cusack
(*1966) herec, scénárista

Spojené státy Kathy Bates
(*1948) herečka

Francie Anny Duperey
(*1947) herečka, spisovatelka

Slovensko Andrea Verešová
(*1980) modelka

Česká republika Kamila Nývltová
(*1989) zpěvačka, muzikálová herečka, finalistka x factoru


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925 - 2001) herec

Itálie Bud Spencer
(*1929 - 2016) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Švédsko Michael Nyqvist
(*1960 - 2017) herec

Česká republika Emil Hácha
(*1872 - 1945) překladatel, prezident, právník

Česká republika Milada Horáková
(*1901 - 1950) politička, oběť justiční vraždy, symbol odporu proti totalitě



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »