vodnar

Bridget Fonda
(2001): The Chris Isaak Show (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: The Chris Isaak Show (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Chris Isaak Show (TV seriál)":
(*1934) Joseph Bologna

(*1956) Richard Martin (režisér)

(*1956) Chris Isaak

(*1974) Sarah Strange

(*1986) Alexz Johnson

(*1974) Natassia Malthe

(*1978) Erica Durance

(*1960) Brad Garrett

(*1971) Aaron Douglas

(*1982) Missy Peregrym

(*1976) Chris Gauthier

(*1965) Guy Fauchon

(*1974) Leah Cairns

(*1972) Kate Luyben

(*1971) Claudette Mink

(*1980) Tanja Reichert

(*1978) Chiara Zanni

(*1981) Lindsay Maxwell

(*1981) Moneca Delain

(*1979) Holly Elissa

(*1971) Christina Cox

(*1971) Alice Evans

(*1973) Gabrielle Miller

(*1975) Paul Anthony

(*1957) Peter Kent

(*1962) Peter Wingfield

(*1960) Kathy Griffin

(*1957) Gloria Estefan

(*1968) Ben Bass

(*1975) Chris Kramer

(*1974) Carrie Fleming

(*1968) Samantha Ferris

(*1981) Brandon Jay McLaren

(*1975) Dominika Juillet

(*1970) Brian Markinson

(*1970) C. Ernst Harth

(*1972) Mike Dirnt

(*1975) John Reardon

(*1970) Jed Rees

(*1965) Allison Hossack

(*1969) David Lovgren

(*1957) Eric Keenleyside

(*1966) Colin Cunningham

(*1948) Stevie Nicks

(*1969) Anne Marie DeLuise

(*1981) Luciana Carro

(*1973) Michelle Goh

(*1983) Matt McInnis

(*1972) Adam Harrington

(*1952) Brian George



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Býk
24°34’
UranUran:
Panna
9°17’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »