vahy

Dale Dye
(1994): Takoví normální zabijáci

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Takoví normální zabijáci
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Takoví normální zabijáci":
(*1946) Tommy Lee Jones

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1975) Balthazar Getty

(*1961) Tom Sizemore

(*1961) Woody Harrelson

(*1973) Juliette Lewis

(*1968) Ashley Judd

(*1951) Mark Harmon

(*1958) Rachel Ticotin

(*1965) Maria Pitillo

(*1963) Quentin Tarantino (scénárista)

(*1957) Denis Leary

(*1946) Oliver Stone (scénárista)

(*1946) Oliver Stone (režisér)

(*1945) Joe Grifasi

(*1921) Rodney Dangerfield

(*1939) Russell Means

(*1942) Marshall Bell

(*1954) Arliss Howard

(*1960) Pruitt Taylor Vince

(*1948) Glen Chin

(*1961) Jared Harris

(*1964) Kathy Long

(*1961) Evan Handler

(*1942) Lanny Flaherty

(*1984) Sean Stone

(*1955) Steven Wright

(*1965) Salvator Xuereb

(*1959) Corinna Everson

(*1959) Kirk Baltz

(*1955) Robert Richardson (kameraman)

(*1940) James Gammon

(*1950) O-Lan Jones

(*1952) Richard Lineback



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »