vahy

Dale Dye
(1997): Tvrdí chlapi

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Tvrdí chlapi
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Tvrdí chlapi":
(*1949) Tom Berenger

(*1944) Gary Busey

(*1944) John Milius (scénárista)

(*1944) John Milius (režisér)

(*1943) Hugh Wilson (scénárista)

(*1958) Mark Moses

(*1944) R. Lee Ermey

(*1944) Sam Elliott

(*1935) Geoffrey Lewis

(*1959) Brad Johnson

(*1951) William Katt

(*1921) Brian Keith

(*1965) Illeana Douglas

(*1954) Chris Noth

(*1939) George Hamilton

(*1961) Nick Chinlund

(*1967) Michael Greyeyes

(*1964) Holt McCallany

(*1963) Francesco Quinn

(*1962) Adam Storke

(*1953) Stephen Bridgewater

(*1940) Dakin Matthews

(*1961) Titus Welliver

(*1962) Eric Allan Kramer

(*1953) John S. Davies

(*1938) Buck Taylor

(*1968) James Parks

(*1942) Anthony B. Richmond (kameraman)



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Beran
1°21’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) herec

Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997

Spojené státy Andy Warhol
(*1928) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Petr Novotný
(*1947) herec, moderátor, bavič

Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie papež Pavel VI.
(*1897 - 1978) 262. papež

Kuba Fulgencio Batista
(*1901 - 1973) prezident

Německo Theodor Adorno
(*1903 - 1969) německý filosof

Spojené státy Bix Beiderbecke
(*1903 - 1931) americký jazzový kornetista

Velká Británie Robert Cook
(*1946 - 2005) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »