vahy

Dale Dye
(1986): Četa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Četa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Četa":
(*1949) Tom Berenger

(*1955) Willem Dafoe

(*1961) Forest Whitaker

(*1963) Johnny Depp

(*1965) Charlie Sheen

(*1946) Oliver Stone (scénárista)

(*1946) Oliver Stone (režisér)

(*1946) Oliver Stone

(*1954) Tony Todd

(*1965) Kevin Dillon

(*1958) Mark Moses

(*1959) John C. McGinley

(*1956) Keith David

(*1954) Richard Edson

(*1963) Francesco Quinn

(*1925) Georges Delerue (hudební skladatel)

(*1955) Robert Richardson (kameraman)

(*1952) Nick Nicholson



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Střelec
5°12’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Česká republika Světlana Nálepková
(*1960) herečka, zpěvačka

Spojené státy Lindsay Lohan
(*1986) herečka, zpěvačka, textařka, modelka

Česká republika Yvonne Přenosilová
(*1947) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Ota Pavel
(*1930) spisovatel, novinář a sportovní reportér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) herec

Dánsko Connie Nielsen
(*1965) herečka

Česká republika Jana Švandová
(*1947) herečka

Austrálie Julian Assange
(*1971) programátor, internetový aktivista, zakladatel serveru Wikileaks

Česká republika Petr Chobot
(*1967) cestovatel, šaman, guru


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Stewart
(*1908 - 1997) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916 - 1973) herečka

Spojené státy Margaux Hemingway
(*1955 - 1996) modelka, herečka, vnučka E.Hemingwaye

Česká republika Miloš Kirschner
(*1927 - 1996) herec, režisér, loutkař, ředitel a hlavní interpret Divadla Spejbla a Hurvínka

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899 - 1977) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »