vahy

Dale Dye
(1995): Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)":
(*1960) David Duchovny

(*1953) Charles Martin Smith (režisér)

(*1968) Kristen Cloke

(*1944) R. Lee Ermey

(*1951) Félix Enríquez Alcalá (režisér)

(*1969) Michael Reilly Burke

(*1956) Pato Hoffmann

(*1961) Lar Park-Lincoln

(*1964) Bob Clendenin

(*1976) Marc Worden

(*1973) J. August Richards

(*1955) Harriet Sansom Harris

(*1970) James Lesure

(*1947) Alan Dale

(*1943) Richard Fancy

(*1956) Chris Ellis

(*1968) James Parks

(*1973) Jennifer Crystal Foley

(*1964) Rodney Rowland

(*1954) James Morrison

(*1959) Ashlyn Gere

(*1948) Tom Everett

(*1945) Shirley Walker (hudební skladatelka)

(*1970) Christopher Wiehl

(*1969) Michelle Clunie

(*1963) Iqbal Theba

(*1962) Iva Franks Singer

(*1970) David A. R. White

(*1962) James Black

(*1968) Christian Hoff

(*1961) Billy Maddox

(*1954) Calvin Levels

(*1967) Tasia Valenza

(*1940) Winrich Kolbe (režisér)

(*1959) James Wong (scénárista)



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Ryby
8°01’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Zítra slaví narozeniny
Dominikánská republika Maria Montez
(*1920) herečka

Česká republika Táňa Fischerová
(*1947) herečka, spisovatelka, moderátorka, politička

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799) spisovatel

Švýcarsko Sigfried Wagner
(*1869) hudební skladatel, dirigent, syn Richarda Wagnera a vnuk Ference Liszta

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ronald Reagan
(*1911 - 2004) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Německo Carl Maria von Weber
(*1786 - 1826) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent

Kanada Lois M. Rodden
(*1928 - 2003) astroložka

Slovensko Ivan Krajíček
(*1940 - 1997) herec, režisér, zpěvák, moderátor, lid. bavič

Spojené státy O'Henry
(*1862 - 1910) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »