vahy

Dale Dye
(2003): Nezvěstný syn

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Nezvěstný syn
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Nezvěstný syn":
(*1929) Ed Asner

(*1965) Illeana Douglas

(*1984) Michael Galeota

(*1949) Robin Thomas

(*1979) Adam Brody

(*1934) Aki Aleong



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »