kozoroh

Erik Zámiš
(1959): Sny na neděli

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Erik Zámiš - Film: Sny na neděli
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Erik Zámiš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sny na neděli":
(*1920) Václav Lohniský

(*1925) Jan Skopeček

(*1920) Jiří Sovák

(*1922) Miloš Kopecký

(*1875) Terezie Brzková

(*1919) Věra Kalendová

(*1920) Věra Tichánková

(*1932) Alena Vránová

(*1908) Zdeněk Hodr

(*1918) Martin Růžek

(*1923) Václav Gajer (režisér)

(*1932) Eduard Cupák

(*1922) Soběslav Sejk

(*1902) Richard Záhorský

(*1924) Anna Kadeřábková

(*1923) Libuše Pospíšilová

(*1905) Soňa Neumannová

(*1899) Jan Roth (kameraman)

(*1922) Karel Smrž

(*1882) Otto Čermák

(*1908) Karel Vavřík

(*1907) Jiří Srnka (hudební skladatel)

(*1912) Karel Svoboda

(*1923) Miloslav Novák

(*1940) Marta Richterová

(*1914) Jan Zázvorka (scénograf)

(*1928) Ota Hofman (scénárista)



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
15°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
16°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
0°55’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°54’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Panna
24°47’
Střelec
29°31’
UranUran:
Ryby
3°02’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Lev
13°04’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Rak
7°42’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Štír
2°42’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°25’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Beran
6°08’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »