lev

Eriq La Salle
(2013): The Real

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hartford, Connecticut
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér
Eriq La Salle - Film: The Real
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eriq La Salle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Real":
(*1961) Laurence Fishburne

(*1950) William H. Macy

(*1958) Angela Bassett

(*1972) Marlon Wayans

(*1973) Roselyn Sanchez

(*1969) Morris Chestnut

(*1973) Mario López

(*1976) Joseph Lawrence

(*1979) Jaime King

(*1952) CCH Pounder

(*1963) Ming-Na Wen

(*1972) Jennie Garth

(*1963) Isaiah Washington

(*1978) Tamera Mowry-Housley

(*1976) Melissa Joan Hart

(*1981) Christina Milian

(*1970) Anthony Anderson

(*1983) Adrienne Bailon

(*1971) Regina King

(*1970) Charisma Carpenter

(*1971) Kenya Moore

(*1967) Malik Yoba

(*1970) Regina Hall

(*1967) Sherri Shepherd

(*1981) Paris Hilton

(*1973) Faith Evans

(*1981) Jennifer Hudson

(*1965) Kevin James

(*1963) Harold Perrineau

(*1985) Raven-Symoné

(*1980) Tip Harris

(*1968) Margaret Cho

(*1975) Melanie Brown

(*1979) Dania Ramirez

(*1976) Alison Sweeney

(*1982) Ne-Yo

(*1986) Tahj Mowry

(*1971) Alfonso Ribeiro

(*1937) Garrett Morris

(*1982) Nicki Minaj

(*1969) Tabatha Coffey

(*1980) Nick Carter

(*1967) NeNe Leakes

(*1984) Kelly Osbourne

(*1988) Jessie J



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
0°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
21°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
23°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
12°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
9°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
11°58’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
8°40’
Štír
9°34’
UranUran:
Lev
28°57’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
8°31’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°14’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Panna
29°40’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
10°11’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »