blizenci

Jane Russell
(1948): Toast of the Town

Pohlaví:
Žena
Narození:
21.6. 1921 - 06:15h
Místo:
Bemidji, Minnesota
Země:
Věk:
† 89 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
28.2.2011 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herečka
Jane Russell - Film: Toast of the Town
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1948, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1948 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jane Russell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Shooting the Hollywood Stars
(2010) - Marilyn Monroe - Ich möchte geliebt werden
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1950
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1940
(2009) - Hollywood on Fire
(2008) - A Musical Treasure
(2008) - A Musical History
(2007) - This Is David Gest (TV seriál)
(2006) - Jerry Lewis - König der Komödianten
(2006) - Jane Russell - Der Star aus dem Heu
(2004) - The Passions of Howard Hughes
(2004) - Marilyn's Man
(2004) - Männer im Trenchcoat, Frauen im Pelz
(2004) - Hollywoodské legendy
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - The 100 Greatest Sexy Moments
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - The Game of Their Lives: Pro Football's Wonder Years
(2000) - Howard Hughes: His Women and His Movies
(2000) - Golden Saddles, Silver Spurs
(1999) - Loose Women
(1997) - A&E Biography: Vincent Price - The Versatile Villain
(1997) - A&E Biography: Jane Russell: Body and Soul
(1996) - Scene by Scene
(1995) - Inside the Dream Factory
(1995) - The Hollywood Fashion Machine
(1995) - American Cinema (TV seriál)
(1995) - America: A Call to Greatness
(1993) - Quelli che... il calcio
(1988) - This Morning
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1987) - Hollywood Uncensored
(1987) - Hollywood The Golden Years: The RKO Story (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - The Yellow Rose (TV seriál)
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Showbiz Goes to War
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Darker Than Amber
(1970) - Cauliflower Cupids
(1969) - Della
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - Rození smolaři
(1966) - Waco
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1966) - Johnny Reno
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - Fate Is the Hunter
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1960) - Here's Hollywood
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - Colgate Theatre (TV seriál)
(1957) - Screen Snapshots: WAIF International Ball
(1957) - The Fuzzy Pink Nightgown
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Nat King Cole Show
(1956) - Screen Snapshots: Playtime in Hollywood
(1956) - The Revolt Of Mamie Stover
(1956) - Hot Blood
(1955) - Underwater!
(1955) - Správní chlapi
(1955) - Pánové se žení s brunetkami
(1955) - Foxfire
(1954) - Shower of Stars
(1953) - Person to Person
(1953) - The French Line
(1953) - Páni mají radši blondýnky
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - The Las Vegas Story
(1952) - Son of Paleface
(1952) - Road to Bali
(1952) - Montana Belle
(1952) - Macao
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - His Kind of Woman
(1951) - Double Dynamite
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Screen Snapshots: Hollywood Goes to Bat
(1949) - Screen Snapshots: Hollywood Rodeo
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Bledá tvář
(1947) - Pantomime Quiz
(1946) - Young Widow
(1943) - Psanec
(1941) - Meet the Stars #8: Stars Past and Present
Spoluherci ve filmu "Toast of the Town":
(*1925) Paul Newman

(*1925) Tony Curtis

(*1925) Jack Lemmon

(*1925) Rod Steiger

(*1919) Jack Palance

(*1927) Janet Leigh

(*1908) James Stewart

(*1933) Kim Novak

(*1915) Orson Welles

(*1904) John Gielgud

(*1940) Richard Pryor

(*1930) Richard Harris

(*1935) Woody Allen

(*1908) Don Ameche

(*1924) Marlon Brando

(*1920) Yul Brynner

(*1928) James Garner

(*1936) Louis Gossett Jr.

(*1923) Charlton Heston

(*1915) Anthony Quinn

(*1946) Cher

(*1909) Jessica Tandy

(*1917) June Allyson

(*1935) Julie Andrews

(*1899) Fred Astaire

(*1924) Lauren Bacall

(*1934) Brigitte Bardot

(*1899) Humphrey Bogart

(*1899) Charles Boyer

(*1925) Richard Burton

(*1899) James Cagney

(*1901) Gary Cooper

(*1903) Bing Crosby

(*1925) Sammy Davis Jr.

(*1922) Doris Day

(*1901) Melvyn Douglas

(*1916) Kirk Douglas

(*1901) Nelson Eddy

(*1909) Errol Flynn

(*1905) Henry Fonda

(*1922) Judy Garland

(*1896) Lillian Gish

(*1911) Paulette Goddard

(*1916) Betty Grable

(*1908) Rex Harrison

(*1900) Helen Hayes

(*1917) Susan Hayward

(*1929) Audrey Hepburn

(*1903) Bob Hope

(*1911) Danny Kaye

(*1895) Buster Keaton

(*1904) Ruby Keeler

(*1912) Gene Kelly

(*1929) Grace Kelly

(*1913) Burt Lancaster

(*1899) Charles Laughton

(*1926) Jerry Lewis

(*1893) Harold Lloyd

(*1934) Sophia Loren

(*1901) Jeanette MacDonald

(*1897) Fredric March

(*1909) James Mason

(*1946) Liza Minnelli

(*1917) Robert Mitchum

(*1920) Maureen O'Hara

(*1932) Peter O'Toole

(*1916) Gregory Peck

(*1904) Dick Powell

(*1935) Elvis Presley

(*1911) Vincent Price

(*1895) George Raft

(*1911) Ronald Reagan

(*1932) Debbie Reynolds

(*1893) Edward G. Robinson

(*1911) Ginger Rogers

(*1920) Mickey Rooney

(*1907) Rosalind Russell

(*1929) Jean Simmons

(*1915) Frank Sinatra

(*1942) Barbra Streisand

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1911) Robert Taylor

(*1938) Natalie Wood

(*1931) Carroll Baker

(*1928) Roddy McDowall

(*1925) Hal Holbrook

(*1912) José Ferrer

(*1918) Mercedes McCambridge

(*1927) Gina Lollobrigida

(*1904) Johnny Weissmuller

(*1888) Irving Berlin

(*1908) Ethel Merman

(*1927) Harry Belafonte

(*1918) John Forsythe

(*1922) Dorothy Dandridge

(*1913) Frances Farmer

(*1933) Joan Collins

(*1899) Gloria Swanson

(*1906) John Huston



Tranzitní horoskop (1948)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
29°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
11°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
20°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
14°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
1°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
11°58’
Střelec
15°14’
SaturnSaturn:
Panna
18°48’
Lev
21°57’
UranUran:
Ryby
9°37’
Blíženci
23°29’
NeptunNeptun:
Lev
11°54’
Váhy
12°56’
PlutoPluto:
Rak
8°11’
Lev
14°29’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°55’
Býk
20°47’
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°01’
Vodnář
7°24’
CheirónCheirón:
Beran
13°41’
Štír
20°55’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
21°54’
4. IC:
Panna
27°50’
7. DSC:
Kozoroh
21°54’
10. MC:
Ryby
27°50’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »