blizenci

Jiří Lír
(1977): Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pelhřimov
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jiří Lír - Film: Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Lír - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Televarieté 45 let
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Haló, tady Jiřina
(1997) - Úsměvy
(1996) - Maigret a hlava muže
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Deset malých běloušků
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - Zlatá flétna
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Strašidla
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Muž s maskou
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Hry pro mírně pokročilé
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Krajané a rodáci
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vesničko má středisková
(1985) - Případ Platfus
(1985) - Podivná přátelství herce Jesenia
(1985) - Hrabě Luxemburg
(1984) - Rumburak
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Králi, já mám nápad
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Bohyně krásy
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1984) - Amadeus
(1983) - Takový talent
(1983) - Písně by neměly umírat
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1982) - Čtverec mizení
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Výhra admirála Kotrby
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Zabijačka
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - Požáry a spáleniště
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1980) - Hadač od Saidovy zahrady
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Spodky
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Kozel v kufru
(1979) - Julek
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Hon na kočku
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Causa Králík
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Trasa
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - O moravské zemi
(1977) - Oddechový čas
(1977) - Koncert pro mantinely
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Štipku soli
(1976) - Parta hic
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Konečně si rozumíme
(1976) - Hadrián z Římsů
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Hudba kolonád
(1975) - Holka na zabití
(1975) - Dvojí svět hotelu Pacifik
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1975) - Borisek, malý seržant
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Tod am Mississippi
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Sokyně
(1974) - Pavol zasahuje (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1974) - Hledá se Kurt
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Údolí krásných žab
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1973) - Láska
(1973) - Kdo je kdo
(1973) - Hroch
(1972) - Silvestr budiž pestr
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Rodeo
(1972) - Prémie
(1972) - Pan Tau v cirkusu
(1972) - Pan Tau to zařídí
(1972) - Morgiana
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Lev je v ulicích
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Psi a lidé
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Lepší pán
(1971) - Konfrontace
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Karlovarští poníci
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1971) - Dívka na koštěti
(1971) - Almara
(1970) - Televarieté
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Rekviem za rytierov
(1970) - Pan Tau a Claudie
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Nejsem chmýrko na bodláku
(1970) - Na kometě
(1970) - Lítost
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1970) - „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
(1970) - Čert a Káča
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Světáci
(1969) - Sváteční jezdec
(1969) - Souboj
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Den sedmý, osmá noc
(1969) - The Assassination Bureau
Spoluherci ve filmu "Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí":
(*1907) František Filipovský

(*1938) Petr Nárožný

(*1925) Jan Skopeček

(*1939) Karel Gott

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1943) Václav Neckář

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1922) Miloš Kopecký

(*1940) Milan Lasica

(*1941) Július Satinský

(*1941) Iva Janžurová

(*1918) Marie Motlová

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1922) Stella Zázvorková

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1954) Jana Boušková

(*1941) Marie Drahokoupilová

(*1912) Vlasta Fabianová

(*1924) Libuše Havelková

(*1945) Hana Maciuchová

(*1920) Nina Popelíková

(*1941) Marie Rottrová

(*1923) Luba Skořepová

(*1934) Karolina Slunéčková

(*1947) Jana Švandová

(*1928) Jiřina Švorcová

(*1947) Lenka Termerová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1947) Helena Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1941) Pavlína Filipovská

(*1940) Miloslav Šimek

(*1943) Luděk Sobota

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1934) Vladimír Brabec

(*1937) Pavel Bobek

(*1939) Jiří Hrzán

(*1934) Milan Neděla

(*1929) Vladimír Menšík

(*1940) Ivan Krajíček

(*1928) Zdeněk Buchvaldek

(*1923) Zdeněk Podskalský st.

(*1918) Martin Růžek

(*1932) Waldemar Matuška

(*1923) Jaroslav Moučka

(*1924) Ilja Prachař

(*1924) Josef Bláha

(*1918) Václav Voska

(*1918) Miroslav Horníček

(*1932) Ján Roháč (režisér)

(*1925) Irena Kačírková

(*1936) Jaroslav Čejka

(*1939) Gabriela Vránová

(*1912) Bedřich Prokoš

(*1919) Jaroslav Štercl

(*1934) Oldo Hlaváček

(*1917) Karel Pech

(*1949) Jiří Korn

(*1949) Jiří Knot

(*1925) Vladimír Dvořák

(*1911) Karel Vlach

(*1927) Miloš Kirschner

(*1943) Jarmila Gerlová

(*1942) Ivan Mládek

(*1943) Felix Slováček

(*1952) Valerie Čižmárová

(*1951) Jiří Schelinger

(*1929) Jaroslav Dietl



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
27°10’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
26°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
5°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
4°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
12°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
9°32’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Váhy
13°21’
Lev
15°48’
UranUran:
Ryby
17°32’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Lev
16°07’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Rak
10°22’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°22’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Beran
28°56’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Beran
20°30’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »