strelec

Karel Svoboda
(1977): Zítra vstanu a opařím se čajem

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: Zítra vstanu a opařím se čajem
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zítra vstanu a opařím se čajem":
(*1938) Vladimír Hrabánek

(*1930) Jiří Hálek

(*1923) Jiří Lír

(*1938) Petr Nárožný

(*1949) Jiří Schmitzer

(*1920) Jiří Sovák

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1923) Ladislav Šimek

(*1954) Roman Skamene

(*1922) Josef Větrovec

(*1950) Jiří Lábus

(*1924) Slávka Budínová

(*1941) Marie Drahokoupilová

(*1908) Nelly Gaierová

(*1955) Julie Jurištová

(*1954) Jana Krausová

(*1950) Zuzana Ondrouchová

(*1901) Marie Rosůlková

(*1940) Jana Smrčková

(*1946) Jitka Zelenohorská

(*1938) Petr Kostka

(*1939) Miroslav Moravec

(*1920) Gustav Opočenský

(*1929) Vladimír Menšík

(*1937) Jan Přeučil

(*1943) Karel Bělohradský

(*1925) Otto Šimánek

(*1924) Miloš Vavruška

(*1908) Zdeněk Hodr

(*1932) Zdeněk Mlčoch

(*1921) Jindřich Narenta

(*1930) Jaroslav Tomsa

(*1930) Jan Pohan

(*1936) Karel Hábl

(*1940) Josef Šebek

(*1924) Josef Bláha

(*1925) Jindřich Polák (režisér)

(*1925) Jindřich Polák (scénárista)

(*1952) Vladimír Kratina

(*1926) Miloš Macourek (scénárista)

(*1922) František Peterka

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1919) Ota Sklenčka

(*1932) Viktor Maurer

(*1922) Soběslav Sejk

(*1945) Luděk Nešleha

(*1914) Štěpán Bulejko

(*1943) Jan Kotva

(*1945) Miloš Vávra

(*1915) Pavel Spálený

(*1933) František Vicena

(*1940) Karel Engel

(*1922) Vladimír Navrátil

(*1931) Vladimír Pospíšil

(*1922) Eduard Pavlíček

(*1942) Milan Pěkný

(*1943) René Gabzdyl

(*1939) Bedřich Šetena

(*1923) Zdeněk Jelínek

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1926) Jan Sedliský

(*1941) Bert Schneider

(*1948) Elena Strupková

(*1936) Karel Vítek st.

(*1938) Jindřich Sejk

(*1939) Oldřich Semerák

(*1952) Petr Drozda

(*1936) Jiří Žák

(*1926) Horst Giese

(*1946) Valerie Chmelová

(*1949) Žofie Veselá Kanyzová

(*1919) Rudolf Hammer

(*1920) Zdeněk Stehlík (střihač)

(*1930) Jan Kališ (kameraman)



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Lev
15°48’
UranUran:
Býk
14°19’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »