strelec

Karel Svoboda
(2000): GO - GO šou

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: GO - GO šou
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "GO - GO šou":
(*1939) Karel Gott

(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1943) Václav Neckář

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1942) Michal Dočolomanský

(*1952) Oldřich Navrátil

(*1967) Martin Zounar

(*1966) Iveta Bartošová

(*1974) Lucie Benešová

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1968) Kateřina Brožová

(*1940) Jana Drbohlavová

(*1951) Naďa Konvalinková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1939) Eva Pilarová

(*1941) Marie Rottrová

(*1947) Jana Švandová

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1939) Josef Laufer

(*1945) Richard Tesařík

(*1949) Ota Jirák

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1955) Mojmír Maděrič

(*1976) Monika Absolonová

(*1951) Vladimír Čech ml.

(*1968) Petr Rajchert

(*1952) Petra Janů

(*1978) Tereza Duchková

(*1974) Jakub Wehrenberg

(*1972) Daniela Šinkorová

(*1978) Gabriela Partyšová

(*1962) Pavel Vítek

(*1970) Dalibor Gondík

(*1994) Ladislav Novotný

(*1979) Jitka Kocurová

(*1943) Karel Černoch

(*1931) Milan Friedl

(*1964) Michaela Dolinová

(*1933) Karel Hála

(*1973) Adéla Gondíková

(*1957) Hana Křížková

(*1976) Leoš Mareš

(*1928) Yvetta Simonová

(*1966) Lenka Slepičková-Hornová

(*1981) Yemi Akinyemi

(*1973) Aleš Háma

(*1978) Vanessa Mae

(*1976) Zuzana Belohorcová

(*1968) Daniel Hůlka

(*1943) Felix Slováček

(*1966) Daniel Nekonečný

(*1962) Heidi Janků

(*1949) Ludmila Zábršová-Molínová

(*1967) Leona Machálková

(*1968) Michaela Jílková

(*1963) Ivan Vodochodský

(*1975) Petr Martinák

(*1953) Vítězslav Vávra

(*1963) Bára Basiková

(*1969) Patrik Hezucký

(*1979) Jana Fabiánová

(*1961) Richard Müller

(*1972) Jana Adamcová

(*1965) Petr Muk

(*1954) Vašo Patejdl

(*1970) Ilona Csáková

(*1961) Martin Maxa

(*1945) Laďa Kerndl

(*1963) Ladislav Křížek

(*1967) Petr Kolář

(*1952) Oskar Petr

(*1983) Tomáš Savka

(*1984) Petr Poláček

(*1976) Martin Kocián

(*1978) Václav Jelínek

(*1979) Aleš Lehký

(*1947) Vladimír Tesařík

(*1973) Bohuš Matuš

(*1972) Ernesto Čekan



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Býk
10°23’
UranUran:
Býk
14°19’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Peter Sellers
(*1925 - 1980) herec

Česká republika Pavel Dostál
(*1943 - 2005) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR

Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902 - 1991) spisovatel, prozaik

Spojené státy Martin Van Buren
(*1782 - 1862) 8. prezident usa

Spojené státy William J. Brennan
(*1906 - 1997) soudce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »